Αίγινα
       Περιοχή
       Afea Hotel
       Δωμάτια
       Παροχές
       Τιμές
       Επικοινωνία
   
       
 
........................................................................ ............................................................ ................................................

Το Ξενοδοχείο Αφαία βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας, η οποία είναι ένα καταπράσινο, πανέμορφο τουριστικό Θέρετρο που διαθέτει την μεγαλύτερη παραλία με χρυσή άμμο του νησιού.

Το Ξενοδοχείο Αφαία απέχει με τα πόδια μόλις 5 λεπτά από το κέντρο και 7 με 10 λεπτά από την παραλία της Αγίας Μαρίνας,  εξασφαλίζοντας ησυχία από την ζωντάνια της πόλης, αλλά και γρήγορη πρόσβαση σε αυτήν.

Το Ξενοδοχείο Αφαία είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο 2 αστέρων με φιλική ατμόσφαιρα. Διαθέτει 34 ανακαινισμένα δωμάτια με θέα θάλασσα. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Αφαία έχουν όλα κλιματιστικό, τηλεόραση και ψυγείο.

Στην άνετη πισίνα του ξενοδοχείου οι πελάτες μπορούν να δροσιστούν είτε κάνοντας μια βουτιά, είτε πίνοντας ένα κοκτέιλ στο pool bar.

Στην αίθουσα πρωινού σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ, με αρκετές επιλογές ώστε να ικανοποίουνται όλοι οι πελάτες μας. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν ασύρματο WIFI internet.

Το Ξενοδοχείο Αφαία ενδείκνυται ως βάση, για επισκέψεις στους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους του νησιού.

Ο Ναός της Αφαίας απέχει μόλις 5 λεπτά με αυτοκίνητο από το Ξενοδοχείο, ο Ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου μόλις 15 λεπτά με αυτοκίνητο, ενώ η πόλη της Αίγινας απέχει μόλις 25 λεπτά.


AFEA HOTEL
Αγία Μαρίνα, Αίγινα
Τηλ. : 694 252 33 38
E-mail: afea@empneusis.gr