Αίγινα
       Περιοχή
       Afea Hotel
       Δωμάτια
       Παροχές
       Τιμές
       Επικοινωνία
   
       
 
........................................................................ ............................................................ ................................................

Στην βορειοανατολική πλευρά της Αίγινας βρίσκεται η Αγία Μαρίνα, που συνδυάζει το καταπράσινο των πεύκων και το μπλε της θάλασσας.

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα τουριστικό θέρετρο στο οποίο θα βρείτε πολλά εστιατόρια με παραδοσιακή αλλά και μοντέρνα κουζίνα,  καφετέριες  καθώς και μπαράκια που θα ομορφύνουν την νυχτερινή σας ζωή.

Η Αίγινα λόγω των φυσικών της καλλονών, της αρχαιολογικής της ιστορίας και της μικρής της απόστασης από την Αθήνα, αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό για Έλληνες και ξένους παραθεριστές.

Ο συνδυασμός πρασίνου και ωραίων παραλιών γύρω-γύρω από το νησί της Αίγινας, η ποιότητα των παροχών όσον αφορά στην εστίαση και στην διασκέδαση, τόσο στην πόλη της Αίγινας όσο και στα γραφικά χωριά της, κάνουν την διαμονή στο νησί ιδανική.

Έχοντας το Ξενοδοχείο Αφαία ως βάση υπάρχει η δυνατότητα καθημερινών επισκέψεων στους πολλούς και ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους, τα ιστορικά μοναστήρια καθώς και της όμορφες παραλίες της Αίγινας.